Mijn favorieten

Verkoop

Het verkopen van een woning vergt de juiste aandacht. De reden dat u kiest voor Nolten Makelaardij is omdat u een zo hoog mogelijke verkoopprijs wil bereiken voor uw woning binnen een snelle verkoopperiode.
De hoogste verkoopprijs bereikt u door uw woning aan een zo breed mogelijk publiek aan te bieden in combinatie met de juiste verkoopstrategie. De vindbaarheid en de manier hoe uw woning wordt gepresenteerd zijn daarbij heel belangrijke aspecten. "Want zeg nou zelf: u wordt toch ook enthousiast van een opgeruimd en schoon huis?". En dat is precies waar Nolten Makelaardij het verschil maakt. Samen met u gaan we ervoor zorgen dat de presentatie van uw woning staat als een huis.

Nolten Makelaardij heeft alle tools in huis om uw woning zo goed mogelijk te presenteren onder een breed publiek. Wij werken samen met professionele fotografen. Uiteraard staat ons aanbod gepresenteerd op funda.nl, hebben we een eigen website en maken we actief gebruik van Social Media.

Tevens hechten wij veel waarde aan een groot netwerk van kopers en verkopers om daarmee een groot en zuiver bestand op te bouwen. Nolten Makelaardij weet daardoor precies welke zoekers er momenteel actief zijn en brengt uw woning bij deze groep actief onder de aandacht.

Verkoopadvies nodig?

De verkoopprijs en verkoopstrategie bepalen van uw woning bepalen is geen natte vingerwerk. Dit doen wij uiterst zorgvuldig. Wij zijn naast NVM makelaar ook Gecertificeerd Taxateur en aangesloten bij de bekende Nederlandse validatie-instituten NWWI en de Taxateursunie. Omdat taxeren ons dagelijks werk is en we veel verhuisbewegingen zien, kunnen we heel nauwkeurig de taxatiewaarde van uw woning bepalen. Met deze taxatiewaarde in handen, bepalen we de vraagprijs die het beste bij uw woning past. Zo maken we van uw vraagprijs geen prijsvraag.

Wanneer u verkoopplannen heeft, kunt u een vrijblijvend waarde-advies aanvragen via ons kantoor. We brengen dan een bezoek aan uw woning en noteren alle relevante gegevens. Kort daarna krijgt u van ons een gratis, uitgebreid verkoopadvies waarin de volgende aspecten zijn opgenomen:

- de belangrijkste kenmerken van uw woning
- een beeld van hoe de woningmarkt functioneert in uw segment
- een advies vraagprijs
- een indicatie verkoopprijs
- een overzicht van de kosten bij verkoop
- de verkoopvoorwaarden

Bent u geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig? We komen graag bij u langs!
Bel ons direct op 078-2034030 voor een kosteloos en vrijblijvende afspraak of stuur ons een verzoek op info@noltenmakelaardij.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring